Kine

Anne-Laure Vanherwegen


Master in Rehabilitation Sciences & Physiotherapy

Rehabilitation for internal disorders

ABOUT ME


Als pas afgestudeerde in 2017, ga ik op zoek naar Evidence Based werkervaring en tracht ik mij te blijven bijscholen om elke patiënt zo efficiënt en optimaal mogelijk te helpen in zijn beperkingen en participatieproblematiek.

De doelen van de patiënt staan centraal en samen trachten we een zo haalbaar mogelijk revalidatieprogramma op te stellen.


Ik werk op zelfstandige basis in de praktijk van Caroline Maes te Glabbeek-Kapellen en heb in mei 2018 een nieuwe praktijk opgestart te Berkenhof 18 in Tienen.

Mijn specialisaties zijn cardiale revalidatie, respiratoire revalidatie, oncologische revalidatie en trainen met diabetes.


Je kan uiteraard ook bij mij terecht voor algemene revalidatie, nek- en rugproblemen, (sport)blessures, post-operatieve revalidatie, manuele lymfedrainage, gewrichts- en spierklachten, handrevalidatie, overbelastingslestsels, peesaandoeningen, ...

Bij vragen over specifieke behandelingen kan U mij steeds contacteren.


Enkel op afspraak!

Huisbezoeken kunnen ook aangevraagd worden.

EXTRA INFORMATIE


  • Geconventioneerde kinesitherapeut volgens de tarieven van het RIZIV.


  • Bij de start van elke behandelingenreeks dient een voorschrift van de behandelend geneesheer of arts te worden voorgelegd.


  • De eerste afspraak breng je best een klevertje van de mutualiteit mee, samen met eventuele medische beeldvorming en het voorschrift van de arts.


  • Verstrekkingen kunnen ook bij de patiënt thuis plaatsvinden op aanvraag.


  • Een deel van het honorarium zal terugbetaald worden via het ziekenfonds. Meer info hieromtrent kan verkregen worden bij je ziekenfonds.


  • Er kan afgerekend worden na elke sessie of aan het einde van de behandelingenreeks, dit in samenspraak met de therapeut.


  • Bij het niet komen opdagen bij een gemaakte afspraak wordt de sessie aangerekend indien niet tijdig verwittigd wordt (12uur op voorhand).


Tel: 0498722013

E-mail: info@kine-vanherwegen.be